Restylane

sintefurer behandling restylane

sintefurer behandling restylane

  

En naturlig skjønnhet

Restylane glatter ut rynker og forbedrer leppene med øyeblikkelig virkning

Hvis du vil bli kvitt rynker og folder, eller hvis du vil forbedre leppene dine, finnes det en ny løsning for dine behov. Restylane er et produkt som er basert på ikke-animalsk hyaluronsyre, produsert ved hjelp av en unik metode i Q-Med Laboratories i Sverige. Behandlingen består i å injisere Restylane i hud eller lepper, og fordi det ikke er nødvendig med forhåndstesting, tar det under 30 minutter. Hyaluronsyre finnes naturlig i kroppen, og oppløser seg derfor også naturlig med tiden.
Den naturlige forbindelsen

Hyaluronsyre finnes i alle levende organismer. I huden skaper den volum, noe som gir et sunt og levende utseende. Restylane inneholder hyaluronsyre i form av en krystallklar gel som injiseres i huden for å løfte lepper, rynker eller folder. Etter at Restylane har kommet inn i huden, samarbeider den med kroppens egen hyaluronsyre for å skape volum. I motsetning til andre biologisk nedbrytbare implantater er ikke Restylane hentet fra dyr. Dette vil si at det ikke finnes noen fare for allergiske reaksjoner. Derfor er det helt trygt å bruke Restylane med en gang, uten forhåndstesting.

Restylanes evne til å binde vann er unik, og når molekylene oppløses, blir også de til vann og forsvinner uten å etterlate noen spor i kroppen din. I motsetning til permanente implantater lar Restylane deg alltid ha et valg når effekten av behandlingen tar slutt. Hvem vet hvilke skjønnhetsbegrep vi har om 5, 10 eller 20 år? Ansiktet er også i stadig forandring, og du tar best vare på skjønnheten ved å vurdere behovet for videre behandling med jevne mellomrom.


Fri passasje fører til sunn hud

Det viktigste i søken etter naturlig skjønnhet er å opprettholde en sunn hud ettersom årene går. Det er svært viktig å ikke forstyrre kroppens naturlige balanse dersom du får injisert et implantat. Restylane integreres naturlig i vevet, og gir nærende stoffer som oksygen og hormoner fri passasje. Fordi cellene også kan passere mellom fragmenter av geleen, er resultatet en sunn hud så lenge Restylane finnes i kroppen


Gled deg over naturlig skjønnhet i opptil et år

Hvor lenge effekten av Restylane-behandlingen varer, er svært individuelt. Det er avhengig av mange faktorer, for eksempel hudstruktur, levesett og alder, samt hvilken perfeksjonsgrad du ønsker. Vi vet at på hoveddelen av pasientene som har blitt behandlet er 50-80% av effekten igjen etter 6 måneder. De fleste velger å få en påfylling innen ett år etter første behandling. Det flotte med Restylane er at du kan supplere din naturlige skjønnhet når du føler behov for det. Påfyllinger kan utføres når som helst etter forrige behandling.

 

restylane

restylane

Restylane-behandlingen

Om 30 minutter vil du smile stort ...
Restylane fremhever din naturlige skjønnhet. Enten du ønsker å jevne ut rynker, få fyldigere og rundere lepper eller gi kinn og hake vakrere og rundere konturer, finnes det en Restylane-behandling som passer for deg.


Fordelene ved en behandling med Restylane

En behandling med Restylane er et avansert, nyskapende og spennende supplement til ditt daglige skjønnhetsprogram.

  •     Enkel prosedyre som tar omkring 30 minutter
  •     Virker direkte på ønsket sted
  •     Øyeblikkelige resultater
  •     Minimal fraværstid
  •     Langvarig, men ikke permanent effekt
  •     Naturlig og trygt, liten risiko for bivirkninger
  •     Et allsidig produkt som oppfyller en rekke kosmetiske behov

Se pris per behandling her >>

 

Avbestilling av time

Har du ikke avbestilt timen din senest 24 timer i forkant eller ikke møtt opp til avtalt tid, vil du bli belastet Kr. 500,- 

Dette fordi helsepersonellet hos oss allerede har satt av både tid, utstyr og ressurser for å kunne hjelpe akkurat deg. Ring oss på 22 59 16 60 hvis du ikke kan møte til avtalt tid, så finner vi en ny time som passer bedre.