Referanse lipliner.

Referanse: Fjerning av lipliner

Jeg var til konsultasjon i november angående en “katastrofal” PMU lipliner jeg ville ha fjernet. Heldigvis kjente Camilla i Oslo Kosmetiske Lasersenter til en dame på Røa som muligens kunne hjelpe meg, og hun tok noen telefoner å henviste meg til henne.

Jeg må bare si at jeg synes det var utrolig flott at Camilla var så ærlig å sa at laserbehandling ikke var veien å gå for meg, jeg var desperat etter å fjerne den men klarte heldigvis å la meg overtale til å gå en annen vei. Dette vitner om at Camilla i Oslo Kosmetiske Lasersenter som behandler er utrolig profesjonell og virkelig ønsker det beste for kunden/pasientene sine. Jeg husker jeg “tryglet” om et prøveskudd for å se om det kunne hjelpe, heldigvis fikk hun meg på bedre tanker så jeg slapp grønn eller svart lipliner.

Damen Camilla henviste meg til har nå gitt meg behandlinger og jeg er strålende fornøyd!

Under kan du se leppene før PMU og behandlingen underveis i rekkefølge. Jeg må bare si tusen hjertelig takk, har husket på Camilla i Oslo Kosmetiske Lasersenter, og hvor utrolig hjelpsom hun var helt siden denne konsultasjonen.

– Anonym

 


Lepper før ​PMU lipliner

Lepper.

FØR BEHANDLING / ETTER PMU LIPLINER

2 UKER ETTER FØRSTE BEHANDLING

Lepper to uker etter behandling.

2 UKER ETTER ANDRE BEHANDLING

Lepper etter behandling.

ETTER 3. BEHANDLING

Lepper etter behandling.

ETTER 4. BEHANDLING