Laserbehandlinger

LaserbehandlingFor å kunne tilby våre kunder et komplett tilbud innen laserbehandling, har vi anskaffet ulike typer maskiner. Vi har også tilegnet oss kompetanse til å bruke disse på en sikker og trygg måte.

Vår stab består av ansvarlige leger og helsepersonell med spesialopplæring i bruk av laser.

Høsten 2006 hadde vi kontroll av Statens strålevern. De hadde ingen bemerkninger angående vår drift eller sikkerhet ved våre laserbehandlinger. Ref. artikkel Dagbladet 22. november 2007

Tatoveringsfjerning

TatoveringsfjerningOslo kosmetiske lasersenter er førstevalget når det kommer til fjerning av tatoveringer. Våre erfarne behandlere vil gi deg en trygg og rask behandling på klinikken vår her i Oslo.

Vi har en effektiv og presis behandling for permanent fjerning av tatoveringer. Vi har moderne utstyr som i de fleste tilfeller fjerner tatoveringen helt. Vi fjerner også permanent make-up.

Hårfjerning

Hårfjerning

Vi har moderne og trygge metoder vi bruker til å fjerne hår på klinikken vår her i Oslo. Her behandler vi kunden med den siste diodelaseren.

Denne behandlingsformen for hårfjerning fjerner uønsket hårvekst raskere og mer behagelig enn tradisjonelle hårfjerningsmetoder.

Laserpeeling

En peel forbedrer hudens kvalitet, det vil si øker kollagenet og de elastiske fibrene i selve lærhuden. Dette gir huden et yngre og friskere preg, reduserer rynker, arr og pigmentflekker.

Fjerning av vorter

Dersom du har vorter, mørke eller lyse, kan disse fjernes med CO2-laser. Vorten brennes bort og det er ikke nødvendig å sy etterpå. Dette gjøres med lokalbedøvelse. Fordelen med denne metoden er at det ikke blir arr.

Pigmentflekker

Vi har ulike metoder for fjerning av vorter og pigmentflekker, både rubinlaser og CO2-laser.

Dersom du har pigmentforandringer, kan vi nå bruke en rubinlaser til fjerning av disse.

Oppstramming av hud

oppstramming1Hudoppstramming med TITAN Cutera

Med bølgelengder mellom 1100 nm og 1800 nm kan vi varme opp underhuden slik at kollagenet trekker seg sammen.

Laserpeel i ansiktet

Laserpeeling i ansiktetNå er muligheten her til å behandle din hud
med en lettere form for peeling. Spesielt egnet
for rynker, store porer og arr etter akne!

Øyelokkskirurgi

ØyelokkskirurgiKorrigering av tunge øyelokk og poser.

Vi har lang erfaring, god service, og kan vise til en rekke fornøyde og tilfredse kunder gjennom mange års drift på klinikken vår her i Oslo.

Åreknuter

ÅreknuterÅreknuteekspertene - Norges eneste helspesialiserte åreknuteklinikk med over 4500 åreknuteoperasjoner. Fjerning av skjemmende åreknuter med ny behandlingsmetode. Laserbehandlingen er smertefri og det er kort rekonvalsenstid. Gratis forundersøkelse.

Avbestilling av time

Har du ikke avbestilt timen din senest 24 timer i forkant eller ikke møtt opp til avtalt tid, vil du bli belastet Kr. 500,- 

Dette fordi helsepersonellet hos oss allerede har satt av både tid, utstyr og ressurser for å kunne hjelpe akkurat deg. Ring oss på 22 59 16 60 hvis du ikke kan møte til avtalt tid, så finner vi en ny time som passer bedre.