Lasermaskiner

MedLiteC6 Alle våre lasere er konstruert, klassifisert og merket i samsvar med norsk standard, NEK-EN 60825-1, jf. § 27 i strålevernforskriften.

Vår stab er nøye opplært i bruk av laser og optisk stråling, og vi har sertifisering fra våre leverandører.

Duett hårfjerningslaser

LightSheer Duet

Diodelaser


lightsheerduet

Hårredusering med vakuumassisterende teknologi og uttørket overflatebehandling

LightSheer Duet er en utvikling av LightSheer - guldstandard for hårfjerning. Med vakuumassisterende teknologi og en uttørket overflatebehandling på 22 x 35 mm gir LightSheer Duet muligheten til å behandle rygg og ben på betydelig mindre tid enn tidligere, uten bedøvelse og gelé.

Cutera Coolglide Xeo

Denne maskinen kombinerer den vitenskapelig beviste effektiviteten til Cuteras langpulsede Nd:Yag-laserteknologi med neste generasjons lyspulsbehandlinger. Maskinen utfører et bredt spekter av behandlinger. 

UltraPulse Encore

Den teknologiske utviklingen har gått fremover også på laserfronten. Men når det gjelder lasere for kirurgiske inngrep, slik som fjerning av vorter og slappe øyelokk, er det CO2-laseren som fortsatt gir det beste resultatet.

MedLiteC6

Maskinen som gjør at vi kan tilby tatoveringsfjerning i alle farger

Vi er stolte over å være de første i Skandinavia, her ved våre lokaler i Oslo som anskaffet denne maskinen, da den på mange måter har revolusjonert begrepet tatoveringsfjerning. 

Avbestilling av time

Har du ikke avbestilt timen din senest 24 timer i forkant eller ikke møtt opp til avtalt tid, vil du bli belastet Kr. 500,- 

Dette fordi helsepersonellet hos oss allerede har satt av både tid, utstyr og ressurser for å kunne hjelpe akkurat deg. Ring oss på 22 59 16 60 hvis du ikke kan møte til avtalt tid, så finner vi en ny time som passer bedre.