Oppstramming av hud

oppstramming1Hudoppstramming med TITAN Cutera

Med bølgelengder mellom 1100 nm og 1800 nm kan vi varme opp underhuden slik at kollagenet trekker seg sammen.

 

 

Denne behandlingen er blitt meget populær i USA, med over 250.000 behandlinger det første året maskinen var på markedet (2003).

Behandlingen kan gjøres flere ganger. Ofte er det nok med 1-2 behandlinger.

  • Trygg behandling uten kirurgi
  • Strammer opp ansiktet / halsen
  • Kan stimulere gjendannelse av kollagen

 

SPØRSMÅL OG SVAR

Hvordan virker TITAN Cutera?

Håndstykket tillater et trygt infrarødt lys å varme opp underhuden, som ligger godt under den synlige huden. Denne oppvarmingen kan føre til en umiddelbar sammentrekning av kollagenet i underhuden, hvilket fører til at huden ser yngre ut. Mens behandlingen pågår vil det ytre hudlaget bli kontinuerlig beskyttet av et kjølesystem i håndstykket.
Behandlingen vil i ettertid stimulere nydannelse av det tidligere nevnte kollagenet. Dette fører igjen til ytterligere oppstramming av overhuden, og vil dermed redusere slapp hud, rynker og folder.

Hvilke områder er best egnet til denne behandlingen?
Det er utført vellykkede behandlinger på områder hvor det har vært slapp hud. Behandling av løs hud rundt kjeve, under hake, flere områder i ansiktet har svært gode resultater å vise til. 

Hvem kan få behandling?
Siden Titan-håndstykket varmer opp vev under hudens overflate, kan alle hudtyper behandles. Menn og kvinner i alle aldre er gode kandidater.

Hvor mange behandlinger trenger jeg?
Én enkel behandling har gitt veldig gode resultater for enkelte pasienter. Ta kontakt med oss, så gir vi en prognose på hvor mange behandlinger som må til for et optimalt resultat, samt frekvens.

Bivirkninger?
Disse vil mest sannsynlig forsvinne i løpet av få timer. Ta kontakt med oss for fullstendig informasjon om risiko og fordeler med denne behandlingen i forhold til alternative metoder.

Når kan jeg forvente å se resultater?
Noen pasienter ser resultater umiddelbart. For de fleste pasienter kommer imidlertid endringen fra tre til seks måneder etter behandling, etter som nydannelsen av kollagen starter og huden strammes.

Hvordan føles det mens jeg blir behandlet?
Med hver Titan-puls vil du oppleve en liten varmefølelse i området vi behandler. Enkelte pasienter tar en mild smertestillende tablett før behandlingen, mens andre synes det er mer komfortabelt uten. Ta kontakt, så gir vi råd i denne anledning.

Er Titan-håndstykket testet og godkjent?
Håndstykket og behandlingen har blitt nøye studert rundt om i verden. I Europa er håndstykket godkjent for behandlingene vi bruker det til.


 

Bilder - før og etter behandling

Før og etter bilder av oppstramming av hud. Klikk på bildene for å se større versjon.

Vi gjør oppmerksom på at før/etter-bildene i denne artikkelen er «best case», og ingen garanti for andres resultater.

De to første bildene viser forskjellen etter 2,5 måneder og én behandling.
Bilde nr. 3 og 4 viser resultatet etter 2 behandlinger, én måned etter siste behandling.

oppstramming1  oppstramming2  

oppstramming5  oppstramming6

Se pris per behandling her >>

 

Avbestilling av time

Har du ikke avbestilt timen din senest 24 timer i forkant eller ikke møtt opp til avtalt tid, vil du bli belastet Kr. 500,- 

Dette fordi helsepersonellet hos oss allerede har satt av både tid, utstyr og ressurser for å kunne hjelpe akkurat deg. Ring oss på 22 59 16 60 hvis du ikke kan møte til avtalt tid, så finner vi en ny time som passer bedre.