"Jeg må bare si tusen hjertelig takk..."

Jeg var til konsultasjon i november angående en "katastrofal" PMU lipliner jeg ville ha fjernet. Heldigvis kjente Camilla i Oslo Kosmetiske Lasersenter til en dame på Røa som muligens kunne hjelpe meg, og hun tok noen telefoner å henviste meg til henne.

Jeg må bare si at jeg synes det var utrolig flott at Camilla var så ærlig å sa at laserbehandling ikke var veien å gå for meg, jeg var desperat etter å fjerne den men klarte heldigvis å la meg overtale til å gå en annen vei. Dette vitner om at Camilla i Oslo Kosmetiske Lasersenter som behandler er utrolig profesjonell og virkelig ønsker det beste for kunden/pasientene sine. Jeg husker jeg "tryglet" om et prøveskudd for å se om det kunne hjelpe, heldigvis fikk hun meg på bedre tanker så jeg slapp grønn eller svart lipliner.

Damen Camilla henviste meg til har nå gitt meg behandlinger og jeg er strålende fornøyd!

Under kan du se leppene før PMU og behandlingen underveis i rekkefølge. Jeg må bare si tusen hjertelig takk, har husket på Camilla i Oslo Kosmetiske Lasersenter, og hvor utrolig hjelpsom hun var helt siden denne konsultasjonen.

- Anonym

 


FØR OG ETTER BILDER:

lepper for PMU lipliner

Pasientens naturlige lepper (før PMU lipliner)

 

lepper for behandling

Bildet viser hvordan leppene så ut etter PMU lipliner, før behandling,
da pasienten henvendte seg til oss i Oslo Kosmetiske Lasersenter.

 

to uker etter forste behandling

Bildet viser hvordan leppene så ut 2 uker etter første behandling.

 

to uker etter andre behandling.

Bildet viser hvordan leppene så ut 2 uker etter andre behandling.

 

lepper etter tredje behandling

Lepper etter tredje behandling.

 

lepper etter fjerde behandling

Lepper etter fjerde behandling.

 

Avbestilling av time

Har du ikke avbestilt timen din senest 24 timer i forkant eller ikke møtt opp til avtalt tid, vil du bli belastet Kr. 500,- 

Dette fordi helsepersonellet hos oss allerede har satt av både tid, utstyr og ressurser for å kunne hjelpe akkurat deg. Ring oss på 22 59 16 60 hvis du ikke kan møte til avtalt tid, så finner vi en ny time som passer bedre.