Haken, halsen og kinnet til en dame.
CO2 LASER

CO2-laser

En peel forbedrer hudens kvalitet, det vil si øker kollagenet og de elastiske fibrene i selve lærhuden. Dette gir huden et yngre og friskere preg, reduserer rynker, arr og pigmentflekker. Hos Oslo kosmetiske lasersenter får du behandlere med lang erfaring og god kjennskap til lasermaskinen. Du som pasient trenger ikke å bekymre deg over ukontrollert behandlinger som gir varige skader. 

En peel gjør ikke huden tynnere.

Laserpeel er en helt kontrollert 2. grads forbrenning. Det vi oppnår, er at huden trekker seg sammen og de fine tynne rynkene i overhuden glattes ut.

Ved dype furer og mye slapp hud er det ofte ikke nok med en laserpeel. I noen tilfeller må vi fjerne hud også. Dette kan gjøres ca. 6 måneder etter laserpeelingen.

Før

Dame med rynker.

Etter

Dame med litt rynker.

Stell etter laserpeeling

Området vi har laserpeelet skal stelles slik du får beskjed om. Det er viktig at du ikke bruker kosmetikk med parfyme og stoffer vi ikke kjenner til, da du kan reagere allergisk.

Før det er kommet ny hel hud, må du stelle sårflaten med de produktene vi mener er riktige.
Vi legger på en tynn plastfilm (Tegaderm) som skal sitte i 2 dager. Når den er fjernet, skal du dusje huden morgen og kveld, samt smøre med vaselin. Du skal ikke bruke såpe.

 


Etter behandling

Etter laserpeeling går det vanligvis 7-10 dager før ny hud er dannet, men det kan ta lengre tid. I denne perioden skal du ta kontakt med oss dersom du mener at noe uforutsett oppstår. Et område som er laserpeelet skal ikke utsettes for soling. Du må alltid bruke høy solfaktor, eventuelt kan du kjøpe gode produkter hos oss. Det er også viktig å beskytte området med solbriller og/eller solhatt.

Du må opplyse om du tidligere har vært plaget med munnsår, da munnsår ofte skyldes et virus som trives godt i sårflater etter laserpeeling.

Etter laserpeeling vil det behandlede området være rødt i flere uker – i noen tilfeller kan det ta flere måneder før det behandlede området får samme farge som huden ellers i ansiktet. Du kan bruke dekkrem/pudder etter at ny hud er dannet.

Det finnes ingen peelingmetode som er 100 prosent sikker, det vil si at komplikasjoner kan inntreffe. De vanligste er hvite flekker og arrdannelse. Med vår meget dyktige og erfarne stab, forekommer komplikasjoner sjelden.