Dame med eyeliner
PERMANENT MAKEUP

Permanent makeup

Vi utfører permanent makeup i form av tatovering av eyeliner. Behandlingen passer for deg som ønsker å «markere» øynene uten å måtte sminke deg.

Hvis du vurderer permanent makeup, så bestill time eller en uforpliktende konsultasjon hos oss i dag. 

Oslo Kosmetiske Lasersenter har lang erfaring med permanent makeup (PMU). Behandlingen utføres av vår operasjonssykepleier. 

Hva er permanent makeup? 

Permanent makeup er en form for kosmetisk tatovering, eller mikropigmentering. Selv om behandlingen heter permanent makeup, varer ikke denne typen tatovering like lenge som en vanlig tatovering. Dette er fordi nålene ikke går like dypt ned i huden som med en vanlig tatovering. Fargene som brukes er naturfarger, noe som betyr at fargen etter hvert vil blekne.

Den tatoverte sminken ligger under flere hudcellelag, og vil ikke ligge oppå huden slik som vanlig sminke. 

Hvor lenge resultatet varer er litt forskjellig fra person til person, men hos de fleste varer det i 3-5 år. 

Markere øynene med permanent eyeliner

Vi tilbyr permanent eyeliner. Behandlingen passer for deg som: 

  • er lei av eller ikke ønsker å sminke deg
  • ønsker å spare tid på morgenen
  • vil ha vannfast sminke
  • vil markere eller fremheve øynene

Siden nålene ikke går like dypt ned i huden som en vanlig tatovering, gjør det heller ikke like vondt. Du får bedøvelse før vi begynner med behandling 

Slik foregår behandlingen

Uken før behandlingen bør du ikke ta medikamenter som inneholder Acetylsalisylsyre (for eksempel Globoid eller Albyl-E) på grunn av økt blødningstendens. Det er lurt å tenke gjennom hvordan du vil at resultatet skal bli på forhånd, og om du vil ha et veldig diskret eller et mer sminket resultat. 

Kjøp og ta med deg Simplex øyesalve (reseptfritt på apotek) til behandlingen. 

Gjør behandlingen vondt?

Behandlingen utføres under lokalbedøvelse, enten med injeksjon av bedøvelsesmiddel eller med Emla bedøvelseskrem. De fleste synes ikke behandlingen er smertefull, men siden øyelokkene er sensitive, kan du oppleve litt ubehag. 

Etter behandlingen

De første døgnene etter behandlingen kan du bli litt hoven rundt øynene. Du kan bruke en ispose for å dempe hevelsen. Du bør ikke bruke kontaktlinser de første 5 dagene etter behandlingen, og du må unngå soling i 1 uke. Du kan ikke bruke maskara i 5-6 dager etter behandlingen. 

De første dagene etter behandlingen kan fargen på eyelineren virke litt kraftig, men 30-40 prosent av fargen duses ut når sårskorpen faller av etter 4-6 dager. Du må ikke pirke på skorpene, de skal løsne av seg selv. Du kan dusje og vaske håret som vanlig. 

Påfyll inkludert i prisen

Påfyll er inkludert i prisen og kan gjøres innen det første året. Enkelte ønsker å fylle på denne fargen etter en stund da alle tatoveringer bleknes med tiden.

Velkommen til Oslo Kosmetiske Lasersenter

Oslo Kosmetiske Lasersenter holder til sentralt på Majorstua i Sørkedalsveien 10A. Hos oss møter du hyggelige og profesjonelle ansatte som gir deg all informasjonen du trenger. I tillegg til permanent makeup, er vi også spesialister på hårfjerning med laser, øyelokkskirurgi og fjerning av tatovering.

Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål, eller bestill time hos oss. Velkommen til Oslo Kosmetiske Lasersenter!