Restylane
RESTYLANE

Restylane

Restylane glatter ut rynker og forbedrer leppene med øyeblikkelig virkning.

Restylane er et nytt produkt som er basert på ikke-animalsk hyaluronsyre. Den naturlige forbindelsen Hyaluronsyre finnes i alle levende organismer og i huden skaper den volum, noe som gir et sunt og levende utseende.
I motsetning til andre biologisk nedbrytbare implantater er ikke Restylane hentet fra dyr. Dette vil si at det ikke finnes noen fare for allergiske reaksjoner og det er derfor helt trygt å bruke Restylane med en gang uten forhåndstesting.

Restylane Vital kan brukes i ansikt, bryst og på hals. Da produktet er formulert på hyaluronsyre så forbedrer den hudens hydrobalanse. Hyaluronsyren i Restylane binder fuktighet i huden som fører til at hudens elastisitet og mykhet forbedres. Huden får dermed påfyll av energi og glød.

Restylane Vital er også en glimrende behandling dersom man ønsker å tilføre fukt til huden, for eksempel tørre lepper. Den kan settes i sintefure, linjer langs leppekanten, smilerynker eller marionettlinjer for å minske synligheten av disse.

Hvor lenge effekten av Restylanebehandlingen varer, er svært individuelt. Dette avhenger av mange faktorer som hud struktur, levesett, alder, samt hvilken perfeksjonsgrad du ønsker.

Ved konsultasjon på klinikken kan vi vise til mange vellykkede behandlinger i form av før og etterbilder.

Vi vet at på hoveddelen av pasientene som har blitt behandlet er 50-80% av effekten igjen etter 6 måneder. De fleste velger å få en påfylling innen ett år etter første behandling.
Behandlingen tar omtrent 30 minutter, og du ser resultatet med en gang. Det behandlede området kan bli lettere hovent og rødt i 12- 24 timer.
Selve injeksjonen kan føles litt ubehagelig for noen og vi kan tilby bedøvende krem hvis ønskelig.

Pris pr.injeksjon:
1,0 ml kr.4375,-

0,5 ml kr.3125,-

Avbestilling av time må skje minst 24 timer i forveien (hverdager) over mail eller telefon, ubenyttet
time blir belastet med kr. 500,-.

Har du spørsmål så ikke nøl med å ta kontakt med oss for råd og anbefalinger.