HÅRFJERNING

Ved konsultasjon på klinikken kan vi vise til mange vellykkede behandlinger i form av før og etterbilder.

Sikre og trygge metoder for hårfjerning hos Oslo Kosmetiske Lasersenter i Oslo. Vi behandler kunden med den nyeste diodelaseren (LightSheer Duet) og kan behandle alt hår på kroppen. Inngående kunnskap om laserne og lang erfaring sørger for at du som pasient er sikret best mulig resultat.

Denne behandlingsformen for hårfjerning fjerner uønsket hårvekst raskere og mer behagelig enn tradisjonelle hårfjerningsmetoder.

Permanent hårreduksjon – for menn og kvinner!

Du kan bli overrasket over å høre at hele kroppen din er dekket av hår. Fordi det meste av håret er tynt og blekt, synes det vanligvis ikke med det blotte øye.

Når mørkere og grovere hår oppstår på uønskede hudområder, kan det være på tide å vurdere hårfjerning med LightSheer DUET.

Vår klinikk er glad for å tilby deg High Speed ​​LightSheer DUET – permanent hårreduksjon med en utrolig rask og komfortabel behandling.

Spør oss om behandlingen, mulige bivirkninger og hvilke resultater du kan forvente.

LightSheer Duet diodelaser er i stand til å behandle flere hudtyper enn andre lasere for hårfjerning. Den er delikat nok for en kvinnes følsomme hud, og robust nok for en manns skjegg, rygg og armer.

Det håranlegget du er født med, kan vi hjelpe deg å fjerne. Men fra pubertet til godt voksen alder vil hårveksten øke, avhengig av flere faktorer som vi ikke kan garantere mot:

  • Gener
  • Hormoner
  • Medisiner
  • Svangerskap
  • Sykdom

Spørsmål og Svar

Hvordan virker laseren?
LightSheer Duet diodelaseren har en bølgelengde på 800 nm. Denne bølgelengden tas opp i pigmentet (fargestoffet) i håret, slik at varmen ledes til hårsekken og ødelegger hårroten. Derfor må håret ha noe pigment for at laserbehandlingen skal ha effekt.

Kan alle behandles?
Dersom det er pigment i håret, kan du behandles. Om du er mørk i huden (mye pigment) eller nettopp har solt deg, er det større risiko for at du blir brent. Derfor må du opplyse om hvor lenge det er siden du solte deg. Ideelt sett burde du vente til du er blek igjen, og minimum 4 uker fra du har vært i solen til du kommer for behandling.

Vi behandler ikke lyse hår.

Hvor mange behandlinger trenger jeg?
Hver hårsekk har anlegg for minimum tre hårstrå. Alle hårene er ikke i vekstfasen samtidig; noen er i hvilefasen og andre er i avstøtningsfasen. Vi kan kun behandle håret som er i vekstfasen, altså det synlige håret. Vi regner med at ca. 50-70% av håret i vekstfasen forsvinner ved hver behandling.


Hvor ofte må jeg ta behandling?

Menneskehår vokser med variabel hastighet på forskjellige deler av kroppen. Det er rask gjenvekst i ansiktet, mens det vokser langsommere på rygg og ben.
Det vanlige på kroppen er minimum fem til syv behandlinger, og i ansiktet trengs det gjerne litt flere. Dette gjelder gjennom hele livet. Sammenlignet med annen hårfjerning, er dette en god investering. Ikke bare slipper man den daglige rutinen og kostnadene det medfører, man blir også kvitt hårene sine for godt!

Du bestemmer selv hvor ofte du vil behandles. Vi anbefaler imidlertid 8-12 uker mellom hver gang, avhengig av området som skal behandles. Dette betyr ikke at det gjør noe om du venter i lengre tid enn 12 uker mellom hver behandling – håret som er fjernet, kommer ikke tilbake. Det som kommer tilbake, er nye hår som har vært i en fase som ikke var mottagelig for behandling på behandlingstidspunktet (hvile- eller avstøtningsfasen).


Er det noen bivirkninger?

Du kan bli brent på huden. Dette viser seg ved at du får en blemme som senere kan bli en brunpigmentert flekk, eller at du mister pigmentet slik at du får hvite flekker. Slike bivirkninger er sjeldne, og skulle de oppstå, vil hudskadene i de aller fleste tilfeller bli helt bra etter en tid.

Det er viktig at du opplyser oss om sykdommer, medikamenter og sist du var i solen, slik at vi kan stille inn laseren etter din hudfarge og type.

Andre alvorlige bivirkninger er det ikke. Denne laseren går bare etter pigmentet, og derfor går ikke laserstrålene lenger ned i huden enn til hårsekken. Du kan være litt rød og hoven i huden fra noen timer til et par dager etter behandling.

Hva koster behandlingen?
Prisen er avhengig av hvor stort område som skal behandles. På små områder betaler du full pris de fire første gangene, og senere halv pris. På større områder, som f.eks. legger, rygg og lignende, betaler du for tiden vi bruker. Det koster kr 3.000,- for en halv time (to normalt store legger og en “vanlig” rygg tar ca. en halv time).

Se prisliste for hårfjerning i Oslo. 

Hvordan foregår behandlingen?
Først tegner vi opp området som skal behandles, og så må hele området barberes. Uten barbering vil hårene brennes på huden.

Vi smører på en gelé slik at huden avkjøles og behandlingskrystallet (laseren) glir lettere over huden. Så trykker vi et håndtak med avkjølt glasskrystall mot huden på området som skal behandles. Du vil høre et klikk for hver gang maskinen avfyrer et «skudd». Det er en effektiv og rask behandling. En overleppe tar ca. fem minutter.

Du kan føle deg trygg på at du vil bli godt ivaretatt av våre erfarne ansatte på Oslo Kosmetiske Lasersenter.

Gjør hårfjerning vondt?
Noen områder på kroppen er mer følsomme enn andre (f.eks. overleppe og bikinilinje), og smerte oppleves svært forskjellig fra person til person. De fleste opplever behandlingen som mildt ubehagelig. Vi kan også regulere styrken ut fra hva den enkelte tåler.

Se en videodemonstrasjon av hårfjerning: