Hårfjerning med diodelaser.
HÅRFJERNING

Hårfjerning med laser

Vi fjerner uønsket hårvekst med moderne laserbehandling. Laseren fjerner hår på kroppen og i ansiktet permanent, på en skånsom og effektiv måte. 

Fjerning av uønsket hårvekst med laser 

Sikre og trygge metoder for hårfjerning hos Oslo Kosmetiske Lasersenter i Oslo. Vi har lang erfaring med forskjellige typer laserbehandlinger, blant annet hårfjerning med laser. Laserbehandlingen hos oss utføres med den nyeste diodelaseren LightSheer DUET. Dette er en av de mest effektive og moderne laserne på markedet i dag, og kan behandle hår på hele kroppen. 

Denne behandlingsformen for hårfjerning fjerner uønsket hårvekst mer effektivt og mer behagelig enn tradisjonelle hårfjerningsmetoder. Det er en trygg måte å fjerne hår på.

Bestill time hos oss i dag eller les videre for mer informasjon om behandlingen. Tlf 22 59 16 60.

Ved konsultasjon på klinikken kan vi vise til mange vellykkede behandlinger i form av før og etterbilder.

Sikre og trygge metoder for hårfjerning hos Oslo Kosmetiske Lasersenter i Oslo. Vi behandler kunden med den nyeste diodelaseren (LightSheer Duet) og kan behandle alt hår på kroppen. Inngående kunnskap om laserne og lang erfaring sørger for at du som pasient er sikret best mulig resultat.

Denne behandlingsformen for hårfjerning fjerner uønsket hårvekst raskere og mer behagelig enn tradisjonelle hårfjerningsmetoder.

Permanent hårreduksjon for menn og kvinner

Vår klinikk tilbyr permanent hårreduksjon med High Speed ​​LightSheer DUET.

Spør oss om behandlingen, mulige bivirkninger og hvilke resultater du kan forvente.

LightSheer Duet diodelaser er i stand til å behandle flere hudtyper enn andre lasere for hårfjerning. Den er skånsom nok for følsom hud, og robust nok for områder med grovere hårvekst, som skjegg.

Det håranlegget du er født med, kan vi hjelpe deg å fjerne. Men fra pubertet til godt voksen alder vil hårveksten øke, avhengig av flere faktorer som vi ikke kan garantere mot:

 • Gener
 • Hormoner
 • Medisiner
 • Svangerskap
 • Sykdom

Hvem passer behandlingen for?

Vi behandler ikke gravide eller personer som har sår eller en infeksjon i området som skal behandles. Det må være pigment i håret (mørke hår) for at vi skal kunne behandle deg. Dersom du har lyse, røde eller grå hår så er du velkommen til en konsultasjon slik at vi kan se på deg. 

Hvilke områder kan behandles med laser?

Vi kan fjerne uønsket hårvekst på hele kroppen, deriblant disse områdene: 

 • Hele ansiktet
 • Overleppe
 • Hake
 • Øyebryn
 • Armhuler
 • Bikinilinje
 • Bikini (alt)
 • Mage
 • Armer
 • Lår og legger
 • Rygg
 • Bryst
 • Hals
 • Nakke

Før behandlingen med laser

Du skal unngå solarium, selvbruning eller soling de siste 4 ukene før behandling, siden dette kan øke risikoen for at du blir brent under laserbehandlingen. Du kan barbere deg, men ikke vokse eller nappe ut hår, da laserlyset absorberes i pigmentet på håret. 

Før behandlingen begynner, snakker vi om hvilke steder på kroppen du vil behandle og hvilke resultater du kan forvente deg. Vi må barbere området, hvis ikke vil hårene brenne huden. Vi smører en avkjølende gelé på huden som gjør at laseren glir lettere over områdene som skal behandles. 

Slik fungerer hårfjerning med laser

Laseren fungerer ved å varme opp fargepigmentet i håret, noe som fører til at hårroten blir ødelagt. Laseren kan behandle flere hårsekker på en gang, noe som gjør dette til en effektiv og rask behandling. 

Hårets vekstsyklus påvirker behandlingen

Hårsekken har ulike vekstfaser og laseren vil kun behandle hårene som er synlige. Hårsekker som ligger i dvale vil ikke bli behandlet. En hårsekk inneholder også flere håranlegg, noe som betyr at ikke alle hår blir behandlet samtidig. Vi regner også med at omtrent 50 til 70 prosent av hårene som ikke er dvale forsvinner ved behandling. Dette er grunnen til at man trenger flere behandlinger. 

Akkurat hvor lang tid behandlingen tar, avhenger av hvilket område som behandles. En overleppe tar for eksempel fem til ti minutter.

Etter behandlingen

Etter laserbehandlingen kan det behandlede området bli rødt og føles litt solbrent, men dette gir seg som oftest etter noen timer. Du skal være forsiktig med soling de første dagene og bruke høy solfaktor. 

Er det vondt å fjerne hår med laser?

De aller fleste synes ikke behandlingen er smertefull, men den kan være noe ubehagelig. Særlig på områder som er følsomme, for eksempel på overleppen og bikinilinjen. Vi kan imidlertid regulere styrken på laseren ut ifra hva du tåler. 

Antall behandlinger for et permanent resultat

Hvor mange behandlinger du må ha, avhenger av hvor du ønsker å fjerne hår og er veldig individuelt. Ofte behøver man 5-7 behandlinger, men enkelte områder, slik som ansikt, vil ofte behøve flere behandlinger. Vi anbefaler at det går minst 8 uker mellom hver behandling.

Laserbehandling i trygge omgivelser

Oslo Kosmetiske Lasersenter har lang erfaring med flere forskjellige typer laserbehandlinger. Hos oss kan du fjerne hår på en trygg og skånsom måte. Vi tilbyr hårfjerning i Oslo, Bærum, Akershus, Drammen, Fredrikstad og Hamar. Dersom du lurer på om du egner deg for en laserbehandling, bestill gjerne en konsultasjon hos oss, eller ta kontakt med oss over telefon: 22 59 16 60, eller mail: klinikk@oslo-kosmetiske-lasersenter.no

Velkommen til Oslo Kosmetiske Lasersenter!

Spørsmål og svar om hårfjerning med laser

LightSheer Duet diodelaseren har en bølgelengde på 800 nm. Denne bølgelengden tas opp i pigmentet (fargestoffet) i håret, slik at varmen ledes til hårsekken og ødelegger hårroten. Derfor må håret ha noe pigment for at laserbehandlingen skal ha effekt.

Dersom det er pigment i håret, kan du behandles. Om du er mørk i huden (mye pigment) eller nettopp har solt deg, er det større risiko for at du blir brent. Derfor må du opplyse om hvor lenge det er siden du solte deg. Ideelt sett burde du vente til du er blek igjen, og minimum 4 uker fra du har vært i solen til du kommer for behandling. 

Vi behandler ikke lyse hår.

Hver hårsekk har anlegg for minimum tre hårstrå. Alle hårene er ikke i vekstfasen samtidig; noen er i hvilefasen og andre er i avstøtningsfasen. Vi kan kun behandle håret som er i vekstfasen, altså det synlige håret. Vi regner med at ca. 50-70% av håret i vekstfasen forsvinner ved hver behandling.

Menneskehår vokser med variabel hastighet på forskjellige deler av kroppen. Det er rask gjenvekst i ansiktet, mens det vokser langsommere på rygg og ben.

Det vanlige på kroppen er minimum fem til syv behandlinger, og i ansiktet trengs det gjerne litt flere. Dette gjelder gjennom hele livet. Sammenlignet med annen hårfjerning, er dette en god investering. Ikke bare slipper man den daglige rutinen og kostnadene det medfører, man blir også kvitt hårene sine for godt!

Du bestemmer selv hvor ofte du vil behandles. Vi anbefaler imidlertid at det går 8-12 uker mellom hver gang, avhengig av området som skal behandles. Dette betyr ikke at det gjør noe om du venter i lengre tid enn 12 uker mellom hver behandling – håret som er fjernet, kommer ikke tilbake. Det som kommer tilbake, er nye hår som har vært i en fase som ikke var mottakelig for behandling på behandlingstidspunktet (hvile- eller avstøtningsfasen).

Du kan bli brent på huden. Dette viser seg ved at du får en blemme som senere kan bli en brunpigmentert flekk, eller at du mister pigmentet slik at du får hvite flekker. Slike bivirkninger er sjeldne, og skulle de oppstå, vil hudskadene i de aller fleste tilfeller bli helt bra over tid.

Det er viktig at du opplyser oss om sykdommer, medikamenter og sist du var i solen, slik at vi kan stille inn laseren etter din hudfarge og type.

Andre alvorlige bivirkninger er det ikke. Denne laseren går bare etter pigmentet, og derfor går ikke laserstrålene lenger ned i huden enn til hårsekken. Du kan være litt rød og hoven i huden fra noen timer til et par dager etter behandling.

Prisen er avhengig av hvor stort område som skal behandles. På små områder betaler du full pris de fire første gangene, og senere halv pris. På større områder, som for eksempel legger, rygg og lignende, betaler du for tiden vi bruker. Det koster kr 3.000,- for en halv time (to normalt store legger og en «vanlig» rygg tar omtrent en halv time).

Se prisliste for hårfjerning med laser.

Først tegner vi opp området som skal behandles, og så må hele området barberes. Uten barbering vil hårene brennes på huden.

Vi smører på en gelé slik at huden avkjøles og behandlingskrystallet (laseren) glir lettere over huden. Så trykker vi et håndtak med avkjølt glasskrystall mot huden på området som skal behandles. Du vil høre et klikk for hver gang maskinen avfyrer et «skudd». Det er en effektiv og rask behandling. En overleppe tar ca. fem minutter.

Du kan føle deg trygg på at du vil bli godt ivaretatt av våre erfarne ansatte på Oslo Kosmetiske Lasersenter.

Noen områder på kroppen er mer følsomme enn andre (for eksempel overleppe og bikinilinje), i tillegg oppleves smerte svært forskjellig fra person til person. De fleste opplever behandlingen som mildt ubehagelig. Vi kan også regulere styrken ut fra hva den enkelte tåler.