Tatoveringsfjerning

TatoveringsfjerningOslo kosmetiske lasersenter er førstevalget når det kommer til fjerning av tatoveringer. Våre erfarne behandlere vil gi deg en trygg og rask behandling på klinikken vår her i Oslo.

Vi har en effektiv og presis behandling for permanent fjerning av tatoveringer. Vi har moderne utstyr som i de fleste tilfeller fjerner tatoveringen helt. Vi fjerner også permanent make-up.

På klinikken vår her i Oslo har vi MedLite C6-laser som kan fjerne profesjonelle, amatør-, traumatiske og kirurgiske tatoveringer.

Dekorative tatoveringer har eksistert i minst 5.000 år. Ønsket om å fjerne dem sannsynligvis like lenge.


Klikk her for å se video av hvordan tatoveringsfjerning med laser foregår

Tidlige forsøk på å fjerne tatoveringer har imidlertid hatt langt dårligere resultat enn ønsket. Bruk av andre typer laser (Argon, CO2) og andre metoder har som regel ikke fjernet tatoveringen, men byttet den ut med skjemmende arr. Tidlige lasere, slik som Q-Switched, gjorde det mulig å fjerne tatoveringer med noen typer blekk, og med mindre risiko for arrdannelse. MedLite C6 kan fjerne tatoveringer helt, eller i verste fall betydelig bleke et vidt spekter av tatoveringsblekk.

Før og etter bilder av tatoveringer som er fjernet:

  • tatto4
  • tatto5
  • tatto6
  • tatto8

 FjernerVanskligTattovering

 


Hva slags tatoveringer kan fjernes?
MedLite C6-laseren kan fjerne profesjonelle, amatør-, traumatiske og kirurgiske tatoveringer. Vi fjerner også permanent makeup. Ved fjerning av tatoverte øyebryn kan det bli nødvendig å barbere området som skal behandles.


Hvor mange behandlinger må til for å fjerne en tatovering?
Som et utgangspunkt kan man si følgende:

  • Profesjonelle tatoveringer krever minimum 6-8 behandlinger.
  • Amatørtatoveringer krever minimum 4-5 behandlinger.
  • Det skal gå 8 uker mellom hver behandling.

Mer spesifikt kan man si at antall behandlinger avhenger av typen blekk som er brukt, og hvor dypt blekket ligger i huden.


Fjerner MedLite C6-laseren tatoveringer med farge?
Mørkt (svart) og rødt blekk er lettest å fjerne. Oransje og rosa forsvinner vanligvis også. Blått, grønt og gult blekk er vanskeligst å fjerne, og gjentatte behandlinger må til for å få betydelig bleking.


Hvordan fjerner MedLite C6-laseren tatoveringen?
MedLite C6-laseren fjerner tatoveringer ved hjelp av lysenergi.

Laser er et verktøy som er laget for å produsere én eller flere spesifikke bølgelengder med lys. Tatoveringsblekk fjernes ved å bruke en spesifikk bølgelengde på lyset, som trenger inn i huden og absorberes av blekket. Lyset som sendes inn blir absorbert så hurtig av blekket at det brytes ned i mikropartikler. Disse mikropartiklene av blekk fjernes deretter av kroppens naturlige  filtreringssystemer.

Les mer om MedLite C6.


Vil tatoveringen bli helt borte?
I de fleste tilfeller, ja. En forsvinningsgrad på mer enn 95% kan oppnås. Uansett er det viktig å være klar over at det er svært mange forskjellige typer blekk som blir brukt rundt om i verden i dag, og det finnes ingen reguleringer på dette. Når vi som skal fjerne tatoveringen ikke vet hva slags blekk som ble brukt eller hvor dypt blekket ble påført, er det umulig for oss å garantere graden av forsvinning eller si noe bestemt om antall behandlinger av en gitt tatovering. Underveis i behandlingen kan blekket i tatoveringen endre farge, dette gjelder også for tatovering av permanent makeup. 


Er behandlingen smertefull?
MedLite C6-laseren støter lys i svært korte pulser. Når den energirike pulsen treffer huden, kan det sammenlignes med et snapp fra en tynn gummistrikk. Majoriteten av pasienter som tar denne behandlingen trenger ikke anestesi; dette er avhengig av tatoveringens størrelse og plassering.


Hva slags etterbehandling er nødvendig?
En film som heter Tegaderm blir satt på det aktuelle området rett etter behandling. Den skal sitte på i 1-4 dager, dvs til den faller av av seg selv.

Av og til kan det blø som av nålestikk i forbindelse med behandlingen, og området skal holdes rent. Her gir vi våre pasienter konkrete instruksjoner i forhold til sårstell. Det er OK å dusje dagen etter, men det behandlede området må ikke skrubbes.

Blir det skorpedannelse på det behandlede området, er det viktig å ikke plukke eller klø for å forhindre arr.


Pris og tid?
Det tar ca. fem minutter å fjerne en tatovering som er ca. 5x5 cm.

Prisen er avhengig av hvor stor tatoveringen er. Antall behandlinger er vanskelig å si på forhånd, derfor pleier vi å avtale en fastpris ved konsultasjon.

Ønsker du et prisoverslag av tatoveringen din må vi se den først. Dvs, enten ved konsultasjon eller for de som bor utenfor Oslo kan gode bilder sendt på mail holde i første omgang.

Eks.: Hvis du får en fastpris på kr 10.000,-, betaler du kr 1.000,- per behandling til beløpet er nedbetalt. Skulle du trenge ytterligere behandlinger, vil det ikke bli dyrere. Obs; første behandling koster kr. 2000,-

NB: Dette er kun et priseksempel, dyrere tatoveringer kan forekomme.

Før behandling er det viktig at du ikke har vært i solen med området som skal behandles. Om du har fått sol på tatoveringen din må du vente minimum 4 uker før du kommer til ny behandling.

 


 Video - fjerning av tatovering med laser:

Avbestilling av time

Har du ikke avbestilt timen din senest 24 timer i forkant eller ikke møtt opp til avtalt tid, vil du bli belastet Kr. 500,- 

Dette fordi helsepersonellet hos oss allerede har satt av både tid, utstyr og ressurser for å kunne hjelpe akkurat deg. Ring oss på 22 59 16 60 hvis du ikke kan møte til avtalt tid, så finner vi en ny time som passer bedre.