TATOVERINGSFJERNING

Oslo Kosmetiske Lasersenter er førstevalget når det kommer til fjerning av tatoveringer. Våre erfarne behandlere vil gi deg en trygg og rask behandling på Oslo Kosmetiske Lasersenter i Oslo.

Vi tilbyr en effektiv og presis behandling for permanent fjerning av tatoveringer. Toppmoderne utstyr, som i de fleste tilfeller fjerner tatoveringen helt. Vi fjerner også permanent makeup.

Her på Oslo Kosmetiske Lasersenter har vi MedLite C6-laser som kan fjerne profesjonelle, amatør-, traumatiske og kirurgiske tatoveringer.

Dekorative tatoveringer har eksistert i minst 5.000 år. Ønsket om å fjerne dem sannsynligvis like lenge.

FØR OG ETTER BILDER

INGEN ARR!

Tidlige forsøk på å fjerne tatoveringer har imidlertid hatt langt dårligere resultat enn ønsket. Bruk av andre typer laser (Argon, CO2) og andre metoder har som regel ikke fjernet tatoveringen, men byttet den ut med skjemmende arr. Tidlige lasere, slik som Q-Switched, gjorde det mulig å fjerne tatoveringer med noen typer blekk, og med mindre risiko for arrdannelse.

MedLite C6 kan fjerne tatoveringer helt, eller i verste fall betydelig bleke et vidt spekter av tatoveringsblekk.

 

HVORDAN?

Laserteknologi har gjort det mulig å fjerne uønskede tatoveringer via en raskere og sikrere metode enn før. Ikke lenger vil pasienter måtte vurdere hudskadelige behandlinger som syrefjerning, ekskisjon og dermabrasjon. Dagens estetiske lasere tilbyr et bevisst alternativ for sikrere og mer effektiv blekkfjerning. Lasere fjerner blekk ved å målrette blekkets pigment med en høy intensitet lysstråle som forårsaker at den bryter opp i mindre molekyler. Blekket absorberes deretter av de naturlige kroppsprosessene, fading av tatoveringen til den ikke lenger er synlig.

ER DU GRAVID?

Vi behandler ikke gravide. Ved tatoveringsfjerning venter vi til ammeperioden er over.

Anbefaler andre som vil fjerne tatovering å bestille time her

«Det var en meget positiv opplevelse å komme til Oslo Kosmetiske Lasersenter. Her ble jeg møtt av hyggelige ansatte og følte meg veldig trygg under og etter behandlingen. Etter bare èn behandling ser jeg stor forskjell og tatoveringen er betydelig bleknet og noen steder er den helt borte! Jeg er meget fornøyd og veldig takknemlig for den profesjonelle og gode behandlingen jeg får hos OKL. Anbefaler andre som vil fjerne tatovering å bestille time her. Jeg har kun positive ting å si om denne klinikken! Lyse, fine lokaler har de og det er rent og hygenisk og som sagt veldig hyggelige ansatte. Tusen takk!» – B.

Video – fjerning av tatovering med laser:

SPØRSMÅL OG SVAR

MedLite C6-laseren kan fjerne profesjonelle, amatør-, traumatiske og kirurgiske tatoveringer. Vi fjerner også permanent makeup. Ved fjerning av tatoverte øyebryn kan det bli nødvendig å barbere området som skal behandles.

Som et utgangspunkt kan man si følgende:

  • Profesjonelle tatoveringer krever minimum 6-8 behandlinger.
  • Amatørtatoveringer krever minimum 4-5 behandlinger.
  • Det skal gå 8 uker mellom hver behandling.

Mer spesifikt kan man si at antall behandlinger avhenger av typen blekk som er brukt, og hvor dypt blekket ligger i huden.

Mørkt (svart) og rødt blekk er lettest å fjerne. Oransje og rosa forsvinner vanligvis også. Blått, grønt og gult blekk er vanskeligst å fjerne, og gjentatte behandlinger må til for å få betydelig bleking.

MedLite C6-laseren fjerner tatoveringer ved hjelp av lysenergi. Laser er et verktøy som er laget for å produsere én eller flere spesifikke bølgelengder med lys. Tatoveringsblekk fjernes ved å bruke en spesifikk bølgelengde på lyset, som trenger inn i huden og absorberes av blekket. Lyset som sendes inn blir absorbert så hurtig av blekket at det brytes ned i mikropartikler. Disse mikropartiklene av blekk fjernes deretter av kroppens naturlige filtreringssystemer.

I de fleste tilfeller, ja. En forsvinningsgrad på mer enn 95% er vanlig. Uansett er det viktig å være klar over at det er svært mange forskjellige typer blekk som blir brukt rundt om i verden i dag, og det finnes ingen reguleringer på dette. Når vi som skal fjerne tatoveringen ikke vet hva slags blekk som ble brukt eller hvor dypt blekket ble påført, er det umulig for oss å garantere graden av forsvinning eller si noe bestemt om antall behandlinger av en gitt tatovering. Underveis i behandlingen kan blekket i tatoveringen endre farge, dette gjelder også for tatovering av permanent makeup.

MedLite C6-laseren støter lys i svært korte pulser. Når den energirike pulsen treffer huden, kan det sammenlignes med et snapp fra en tynn gummistrikk. Majoriteten av pasienter som tar denne behandlingen trenger ikke anestesi; dette er avhengig av tatoveringens størrelse og plassering.

En film som heter Tegaderm blir satt på det aktuelle området rett etter behandling. Den skal sitte på i 1-4 dager, dvs til den faller av av seg selv. Av og til kan det blø som av nålestikk i forbindelse med behandlingen, og området skal holdes rent. Her gir vi våre pasienter konkrete instruksjoner i forhold til sårstell. Det er OK å dusje dagen etter, men det behandlede området må ikke skrubbes. Blir det skorpedannelse på det behandlede området, er det viktig å ikke plukke eller klø for å forhindre arr.

  • Det tar ca. fem minutter å fjerne en tatovering som er ca. 5×5 cm.
  • Prisen er avhengig av hvor stor tatoveringen er.
  • Antall behandlinger er vanskelig å si på forhånd, derfor pleier vi å avtale en fastpris ved konsultasjon.

Ønsker du et prisoverslag av tatoveringen din må vi se den først. Dvs, enten ved konsultasjon eller for de som bor utenfor Oslo kan gode bilder sendt på mail holde i første omgang.

 

Eksempel:
Hvis du får en fastpris på kr 10.000,-, betaler du kr 1.000,- per behandling til beløpet er nedbetalt. Skulle du trenge ytterligere behandlinger, vil det ikke bli dyrere. Obs; første behandling koster kr. 2000,-

 

NB: Dette er kun et priseksempel, dyrere tatoveringer kan forekomme.

Før behandling er det viktig at du ikke har vært i solen med området som skal behandles. Om du har fått sol på tatoveringen din må du vente minimum 4 uker før du kommer til ny behandling.